Despre noi

Situată la 5km de Brașov, în Comuna Cristian (Strada Laterală Nr. 62) Lagoon Aqua Concept este o spălătorie și curățătorie ecologică ce folosește cele mai noi tehnologii și inovații în domeniu.

Grija noastră pentru rezultate excepționale și asigurarea celui mai înalt nivel de igienă asigură sănătatea și bunăstarea celor din jurul nostru dar și a mediului înconjurător.

Curățenie sustenabilă, prietenoasă cu mediul înconjurător și oamenii, care respectă în totalitate politicile și recomandările europene de protecție a mediului.

Sediu Lagoon Spalatoria Cristian

Sistem ecologic de curățare umedă

Lagoon® Advanced Care de la Electrolux

Electroux Lagoon Water Spalatoria Cristian

Sistemul Lagoon®  Advanced Care de la Electrolux Professional aflat în dotarea Lagoon Aqua Concept face posibil ca procesul de curățare haine, spălare haine, uscare și călcare să atingă cele mai ridicate standarde de calitate și eficiență.

Sistemul ecologic de curățare umedă Electrolux lagoon® Advanced Care este dezvoltat de Grupul Electrolux Laundry System împreună cu compania WOOLMARK și este acreditat de către Woolmark Company și Hohenstein Institutes.

Utilizând apa ca element natural de bază al sistemului, putem curăța umed toate articolele de îmbrăcăminte prin:

img-icon

Păstrarea culorilor vii și strălucitoare

Folosind doar puterea de curățare a apei asigurăm păstrarea culorilor, strălucirea țesăturilor și în același timp o curățenie de excepție.
img-icon

Împrospătarea mirosului

Tehnologiile folosite elimină mirosurile neplăcute și posibilitatea răspândirii unor viruși și bacterii.
img-icon

Prelungirea vieții hainelor

Hainele dumneavoastră vor rezista mai mult, nu își vor pierde culoarea, nu vor mirosi a chimicale și vor fi mai fine la atingere.
img-icon

Protecție împotriva șifonării și deformării

Folosind doar puterea de curățare a apei, curățăm hainele fără a le afecta dimensiunea sau natura fibrelor prin scămoșare sau lărgire.
img-icon

Servicii rapide și de calitate

Curățăm și predăm la timp articolele dumneavoastră. Servicii prompte, de maximă calitate.
img-icon

Consum redus de energie și substanțe

Nu sunt utilizati solventi și toate produsele sunt biodegradabile, fără substanțe chimice. Curățăm hainele și protejam mediul înconjurător.