Servicii profesionale de spălătorie, curățătorie și călcătorie Brașov

Lagoon Aqua Concept - Com. Cristian, Brașov

Spălătorie. Curățătorie. Călcătorie

Spălătorie profesională Ho.Re.Ca și industrială - Cristian, Brasov

Oferim servicii de spălare, curățare și călcare pentru persoane fizice.

Folosirea detergenților ecologici și faptul că principalul solvent este apa, asigură o curățare mai eficientă decât oricare alt sistem de curățare, permițând spălarea articolelor fără a le afecta dimensiunile sau natura fibrelor prin scămoșare sau lărgire.

Putem curăța în siguranță toate tipurile de articole vestimentare. Se obțin astfel rezultate remarcabile pentru îmbrăcămintea realizată din orice tip de material: haine de blană și piele (naturală sau artificială), haine tehnice (Lycra, GoreTex, puf), haine din materiale prețioase (mătase, lână, cașmir), haine brodate, haine cu paiete, draperii și perdele, perne și pilote, echipament protecție (halate, salopete de lucru).

La Lagoon Aqua Concept rufele dumneavoastră devin perfect curate, fără substanțe chimice, în deplină siguranță pentru cele mai delicate țesături dar și pentru cei mai sensibili sau pretențioși dintre membrii familiei dumneavoastră.

Lagoon Aqua Concept vă oferă servicii de finisare și călcare profesională. Cu ajutorul echipamentelor ce pot fi ușor adaptate cerințelor specifice oricărui tip de produs, astfel vă garantăm haine impecabile, gata de purtat.

Vezi Tarife

 

Curățătorie haine piele și blană

Curațăm produse din piele și blană naturală sau sintetică.

Curățarea acestora se realizează cu echipamente speciale, utilizând detergenți și uleiuri speciale, care asigură fixarea culorii și emolierea pielii. Procedeele specifice delicate readuc caracteristicile obiectelor aproape de cele inițiale.

Bucurați-vă mai mult de hainele dumneavoastră preferate!

Vezi Tarife

 

Curățătorie haine piele și blană Cristian Brasov